Koop je wildsporen ticket hier

Wildsporen Wildtracks

Beleef en Voer Uit!

 

Word deel van onze unieke performances op 21 september en breng samen met ons de verhalen van Buitenplaats Koningsweg in Arnhem tot leven. Word deel van een levend kunstwerk. Altijd al eens een performance willen doen? Doe mee met de start van een bijzonder event dat we 10 jaar willen laten herhalen. Zonder jou kunnen we dit niet uitvoeren. Ben je ook benieuw hoe dit gaat ontwikkelen?  Onder leiding van Kees Kool, Zuza Conçalves, en Nick Demeris ontdek je de verborgen geschiedenis van dit voormalige militaire terrein.

 

Wat kun je verwachten?

Voorbereiden

Workshops: Vanaf 10:00 uur bereiden we ons voor op de middaguitvoering. Ontdek de verhalen en methoden die we zullen gebruiken.

 

Samen eten

Lunch: Van 12:00 tot 13:30 genieten we van een gezonde lunch met verse soep, biologische salades en huisgebakken brood. Kies voor een ticket inclusief lunch of breng je eigen maaltijd mee.

 

Samen zingen

Zang: Van 13:30 tot 14:00 zingen we samen met “Musica do Circulo”. Zuza Conçalves brengt zijn expertise uit São Paulo naar ons toe, ondersteund door Nick en Kees. Bekijk een impressie [hier](https://www.youtube.com/watch?v=eHatLmmC0ng).

 

Samen Performen

Performance: Om 14:00 starten we met drie performances van 20 minuten. In de workshops vooraf ontdek je precies hoe we dit aanpakken. We lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • Verhalen uit de aarde: Graaf een meter diep en ontdek afzettingslagen uit de ijstijd, ongeveer 150.000 jaar oud. Deze lagen, net als boomringen of LP-groeven, worden zichtbaar en hoorbaar.
  • Geluiden uit de aarde: Gebruik een wichelroede om de energie van aardstralen en leylijnen tastbaar te maken. Kun je je voorstellen hoe ze klinken? Welk geluid uit de aarde laten we klinken?
  • Geluiden van het bos: Loop met twee groepen door het bos en ervaar de geluiden van je stappen en bewegingen. Bewust van elke stap, passen we ons geluid aan wanneer de groepen elkaar kruisen.

 

Samen nagenieten

Ervaringen delen: Na de performances bespreken we de ervaringen van de dag. Als afsluiter kun je genieten van een voorstelling op het landgoed de hangar.

 

Doe mee!

Koop je tickets en bereid je voor op een dag vol ontdekking, verbinding en creativiteit. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen een onvergetelijke ervaring te creëren.

Location: 

“Buitenplaats Koningsweg” 

Follow the signs  “Garage Royal”  

Park on the parking lot “Buitenplaats”

Use radiopad 19 or radarpad with your navigation 

Follow the blue sticks to Studio Florentijn Hofman (see map) 

 

 

 

 

 

 

Koop je wildsporen ticket hier